Comté – Friskost – Piment d´espelette
*
Kongekrabbe fra Kirkenes – Muslinger fra Vildsund – Sake
*
Limfjords Hummer – Sansho Peber – Ørredrogn
*
Balfegó Tun – Oscietra Caviar – Myoga
*
Rosset Vaffel – Fjordrejer – Baerri Caviar
*
Kammusling fra Frøya – Hvid Ribs – Rose
*
Essensen af Jomfruhummer – Marinda Tomat – Olivenolie
*
Skaw rejer – Peberrod – Dild
*
Hvid Asparges – Grape – Limfjords Hummer
*
Chawanmushi – Kongekrabbe fra Kirkenes – Gold Caviar
*
Brød & Smør
*
Grillet Jomfruhummer fra Bodø – Yuzu Kosho – Havtorn
*
Havtaske – Ramsløg – Muslinger
*
Pighvar – Morkel – Grøn Asparges
*
Fraise des Bois – Rabarber – Tonka
*
Leatherwood Honning – Mælk – Lavendel
*
Trøffel – Hasselnød – Chokolade
*
Petit Four
DKK 3200