“Jordnær Menu”

Löjerom – Creme Fraiche 48%

Stenbider Rogn – Agurk – Rygeost

Granny Smith Æble – Bergamotte

Bluefin Otoro – Sort Vintertrøffel

*

Tæppemusling – Stikkelbær – Geranium

*

Kammusling – Nashi Pærer – Grøn Rabarber

*

Jomfruhummer – Tomat – Olivenolie

*

Rå rejer – Peberrod – Dild

*

Hummer – Grape – Asparges

*

Krabbe – Karse – Eddike

*

GASTROunika Beluga Sevruga – Miso – Solbærgren Olie

*

Hamachi – Limfjords Østers – Ponzu

*

Takoyaki – Hummerklo – Æble

Shiso Tempura

Dashi

*

Fermenteret Havre

*

Kongekrabbe – Blåmusling – Vadouvan

*

Pighvar – Trøffel – Yuzu Kosho

*

Sandart – Ramsløg – Sort Hvidløg

*

Rødbede – Rabarber – Gedemælk

*

Grønne Jordbær – Tonka – Yoghurt

*

Fåremælk – Havesyre – Urter

*

Valrhona Ivoire – GASTROunika Noble Russian Imperial – Vanilje

 

DKK 1850,-

 

Comté – Morkel – Sherry – DKK 295,-

1924 Blåskimmel – Figner – Escabeche – DKK 295.-

 

“Smag på Jordnær” – SKAL FORUDBESTILLES

2 snacks

5 serveringer

 

DKK 1050,-

 

Serveres kun onsdag og torsdag og skal forudbestilles 24 timer før ankomst – I vores salon i forbindelse med restauranten kan menuen serveres onsdag til lørdag ved minimum 7 personer