Comté – Friskost – Piment d´espelette

*

Kongekrabbe fra Kirkenes – Muslinger fra Vildsund – Sake

*

Limfjords Hummer – Sansho Peber – Ørredrogn

*

Balfegó Tun – Oscietra Caviar – Myoga

*

Rosset Vaffel – Fjordrejer – Baerri Caviar

*

Kammusling fra Frøya – Hvid Ribs – Rose

*

Essensen af Jomfruhummer – Marinda Tomat – Olivenolie

*

Skaw rejer – Peberrod – Dild

*

Hvid Asparges – Grape – Limfjords Hummer

*

Chawanmushi – Kongekrabbe fra Kirkenes – Gold Caviar

*

Brød & Smør

*

Grillet Jomfruhummer fra Bodø – Yuzu Kosho – Havtorn

*

Havtaske – Ramsløg – Muslinger

*

Pighvar – Morkel – Grøn Asparges

*

Fraise des Bois – Rabarber – Tonka

*

Leatherwood Honning – Mælk – Lavendel

*

Trøffel – Hasselnød – Chokolade

*

Petit Four

 

DKK 3200