Aftenmenû

Gillardeau østers – Peberrod – Glaskål

*

Kammusling – Hvide ribs – Aromatiske Urter

Weingut Eva Fricke – Riesling “Lorch” – Rheingau – 2016

*

Agurk – CF 48% – Royal Belgian Osietra Caviar fra Gastro Unika

*

Royal Belgian Platinum Caviar fra Gastro Unika – Blomkål – Salt fløde 50%

Weingut Molitor – Pinot blanc – Mosel – 2015

*

Søpindsvin – Genmaicha

*

Havtaske – Musling – Nye løg

Soalheiro – Alvarinho – Vinho Verde – 2015

*

Kongekrabbe – Kartoffel – Eddike

*

Æggeblomme – Brøndkarse – Trøffel

Markus Altenburger – Chardonnay Jungenberg- Burgenland – 2011

*

Andebouillon – Rose – Løvstikke

*

Gråand – Grillet rødbede – Kirsebær

Domaine J. Denuziere – Syrah – Crozes-Hermitage/Rhone – 2015

*

Brombær – Fåremælk – Jernurt

Weingut Klumpp – Gewürztraminer – Baden – 2014

*

Pære – Pastinak – Karamel

Weingut Nigl – Riesling Auslese – Kremstal – 2015

 

3-Retter 500,- m/vinmenû 900,-

4 snacks & 5-Retter 850,- m/vinmenû 1525,-

5 snacks & 7-Retter 1000,- m/vinmenû 1945,-

 

A la carte

Stegt foiegras – Rødbede – Hindbær
325,-

Comté – Morkler – Vin Jeaune

275,-