Aftenmenû

Agurk – CF 48% – Royal Belgian Osietra Caviar fra Gastro Unika

Gillardeau østers – Peberrod – Glaskål

Kinaradise – Krabbe – Estragon

Kammusling – Hvide ribs – Aromatiske Urter

Weingut Hensel – Riesling “Steinberg” – Pfalz – 2015

Royal Belgian Baerii Caviar fra Gastro Unika – Blomkål – Salt fløde 50%

Weingut Molitor – Pinot blanc – Mosel – 2015

Havtaske – Musling – Nye løg

Soalheiro – Alvarinho – Vinho Verde – 2015

Æggeblomme – Svampethe – Kantareller

Cakebread Cellars – Chardonnay – Napa Valley – 2014

Gråand – Grillet rødbede – Trøffel

Domaine J. Denuziere – Syrah – Crozes-Hermitage/Rhone – 2015

Hyldebær – Æble – Cremefraiche

Weingut Robert Goldenits – Trockenbeerenauslese – Neusiedlersee – 2015

Vilde blåbær – Fåremælk – Timian

Elena Walch – Moscato Rosa – Alto Adige – 2014

3-Retter 500,- m/vinmenû 900,-

5-Retter 650,- m/vinmenû 1250,-

7-Retter 750,- m/vinmenû 1500,-

 

A la carte

Stegt foiegras – Rødbede – Hindbær
245,-

Okse – Caviar – Foie gras

600,-

Comté – Morkler – Vin Jeaune

245,-