Aftenmenu

Gillardeau østers – Peberrod – Glaskål

*

Kammusling – Hvide ribs – Aromatiske Urter

Weingut Eva Fricke – Riesling “Lorch” – Rheingau – 2016

*

Stenbiderrogn – Agurk – CF 48%

*

Royal Belgian Platinum Caviar fra Gastro Unika – Blomkål – Salt fløde 50%

Weingut Molitor – Pinot blanc – Mosel – 2015

*

Søpindsvin – Grapefrugt – Matcha Kombucha

*

Kongekrabbe – Kartoffel – Eddike

*

Havtaske – Ramsløg – Beurre Blanc

Sylvain Loichet – Pernand-Vergelesses, Blanc “Les Belles-Filles” – Bourgogne – 2015

 

*

Æggeblomme – Brøndkarse – Trøffel

Markus Altenburger – Chardonnay Jungenberg- Burgenland – 2011

*

Bouillon – Rose – Løvstikke

*

Perlehøne – Morkler – Aromater

Domaine J. Denuziere – Syrah – Saint-Joseph/Rhone – 2015

*

Brombær – Vanilje – Jernurt

Weingut Klumpp – Gewürztraminer – Baden – 2014

*

Pære – Pastinak – Karamel

Weingut Nigl – Riesling Auslese – Kremstal – 2015

 

3 Serveringer 500,- m/ 3 vine 900,-

9 Serveringer 850,- m/ 5 vine 1525,-

12 Serveringer m/ 7 vine 1945,-

 

A la carte

Stegt foiegras – Rødbede – Hindbær
525,-

Comté – Morkler – Vin Jeaune

275,-