Champagne og Caviar middag på Restaurant Jordnær

Den 7. Februar 2018 kl. 18:30

 

I samarbejde med Taittinger Champagne og Gastro Unika afholder vi onsdag d. 7. Februar 2018 kl. 18:30 en unik champagne- og caviarmiddag.

 

Taittinger blev grundlagt i 1734 og var indtil sommeren 2005 et af de få huse tilbage i Champagne, der stadig var familieejet. I dag drives huset af Pierre Emmanuel og hans to børn Clovis og Vitalie.

Topkvalitet og respekt for traditioner prioriteres meget højt hos Champagne Taittinger, som ejer 288 hektar vinmarker, i det bedste område af Champagne. Dette sikrer en fast tilgang af druer i topkvalitet til produktionen af delikat, velafbalanceret Champagne. Taittingers kældre er beliggende under St. Nicaise klostret, som i det 13. århundrede tilhørte Benedictiner-munke.

 

Gastrounika-Caviar er idag en af de få leverandører, som kan levere en caviar uden brug af tilsætningsstoffer – kun tilsat salt. Caviaren kommer fra en bæredygtig farm I Belgien, hvor størene går både udendørs og indendørs, og hvor fodersammensætningen svarer til føden, som størene lever af I Det Kaspiske Hav.

 

Vi har hos Restaurant Jordnær sammensat en menu med Royal Belgian Osietra-, Platinum- og Beluga Caviar samt 6 Taittinger champagner.

 

Snacks

Østers – Peberrod – Glaskål

*

Royal Belgian Osietra Caviar – Agurk – CF 48%

*

Beluga Caviar – Valnøddeis

Brut Reserve NV

5-Retter

Royal Belgian Platinum Caviar – Blomkål – Salt fløde 50%

Prélude Grand Cru NV

*

Røget stenbider – Sprød kylling – Stenbiderrogn

Prestige rosé NV

*

Pighvar – Beurre blanc – Ramsløg

Les Folies de la Marquetterie NV

*

Bresse-kylling – Trøffel – Selleri

Vintage 2009

*

Blåskimmel 1924 – Karamelliseret figne

Comtes de Champagne 2006 

 

Prisen pr. Kuvert 1.250,-

Tilmelding er bindende og der er et begrænset antal pladser.

Kontakt: Info@restaurantjordnaer.dk eller +45 22408020

  

Med venlig hilsen

Eric og Tina Kragh Vildgaard